Kara filosuna 35 milyon liralık yatırım

Kara filosuna 35 milyon liralık yatırım

Filo yatırımlarına devam eden Arkas Lojistik, Ford Otosan?ın ağır ticari markası Ford Trucks ile olan işbirliğini sürdürüyor. Şirket bu kapsamda filosuna, 35 milyon lira değerindeki yatırımla 40 Ford Trucks F-MAX çekici daha ekledi. Uluslararası Yılın Kam

Arkas Lojistik Genel Müdürü Serhat Kurtuluş, şunları söyledi: ?Pandemi koşullarında sunduğumuz komple lojistik hizmetinin tanımı ve fonksiyonunun önemi görüldü. Diğer taraftan uzun yıllardır gündemimizde olan yeşil lojistiğin gerekliliğinin de altı tekrar çizildi. Ana stratejimiz dijital çözümlerle temassız hizmet modelini yaygınlaştırarak müşterilerimize hızlı çözümler sunmak. Bu yolda mevcut hizmetlerimizi büyütmeye ve yeni iş alanlarındaki fırsatları değerlendirmeye yönelik yatırımlara devam ediyoruz.?

Arkas Lojistik?le işbirliklerini büyüttüklerini belirten Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören de şunları söyledi:

?40 adet F-MAX?i daha teslim ederek, Arkas Lojistik?te bugüne kadar teslim ettiğimiz Ford Trucks markalı araç sayımızı 175?e yükseltiyoruz.?