Tarih: 26.02.2021 01:57

İki cani, ülkesini beğenmedikleri genci metrelerce yükseklikteki köprüden aşağı attı

Facebook Twitter Linked-in

Güney Amerika ülkesi Kolombiya`da korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre; Venezuelalı oldukları belirtilen iki kişi, köprüde karşılaştıkları 19 yaşındaki Silvano Cántaro`nun önünü kesti.

Olayı videoya kaydeden zanlılar, biri Silvano ile konuşurken kendisini anlamadığını ve düzgün konuşması gerektiğini söyledi. Daha sonra bir zanlı, Silvano`ya nereli olduğunu sordu. Silvano, Perulu olduğunu söyleyince, Silvano`yu tutup köprüden attı. Köprü altında bulunan ağaçlı bölgeye düşen Silvano hayatını kaybetti. Saldırganlar daha sonra Silvano`nun çantasını da köprüden aşağı attı. Videonun sonlarında, Silvano`yu köprüden atan şüpheli arkadaşına sakince `Öldü. Videoyu sil` demesi dikkatlerden kaçmadı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bir gün sonra ormanlık alanda yapılan aramalarda Silvano`nun cansız bedeni bulundu. Polis, Venezualalı olan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

ÇALIŞMAK İÇİN KOLOMBİYA`YA GİTMİŞ

Kısa bir süre önce Peru`dan çalışmak için kaçak yollarla Kolombiya`ya giriş yapan Silvano`nun en son kız kardeşini arayıp kendisinden para istediği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —