Doktorun planlı intiharı Türkiye`yi sarstı! Canına kıydığı yerde 4 yıl önce kamp yapmış

Doktorun planlı intiharı Türkiye`yi sarstı! Canına kıydığı yerde 4 yıl önce kamp yapmış

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi`nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın, dün sabah saat 08.00 saatlerinde, Kayak yapmaya gidiyorum diyerek evden çıktı. Arabası ile evden ayrılan Yalçın`dan haber alamayan yakınları, durumu polis ile jandarma ekiplerine bildirdi.

ARABASI TERK EDİLMİŞ OLARAK BULUNDU

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Plaka Tanıma Sistemi`nden (PTS), aracın Uludağ yoluna doğru gittiğini tespit etti. Bölgede yapılan arama çalışmasında, Yalçın`ın otomobili, Uludağ yolunun 11`inci kilometresinde terk edilmiş olarak bulundu.

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Yalçın`ın kaybolma ihtimali üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Nilüfer Arama ve Kurtarma (NAK) ve ANDA ekibi sevk edildi. Arama- kurtarma faaliyetlerine, AFAD ve JAK`a ait Köpekli Arama Tim`i de destek verdi.

4 YIL ÖNCE KAMP YAPTIĞI YERDE İNTİHAR ETMİŞ

Otomobilin terk edildiği alan üzerinde yoğunlaştırılan arama çalışmaları sonunda, Yalçın`ın cansız bedeni, otomobiline 1 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu. Yaklaşık yarım metre karın altında bulunan Yalçın`ın, potasyum ve çeşitli ilaçlardan karışım yaptığı serumu damar yoluna bağlayıp, intihar ettiği tespit edildi. Yalçın`ın cansız bedeni, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mustafa Yalçın`ın intihar ettiği yerde, 4 yıl önce kamp yapıp, hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıktı.

"ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

Öte yandan Mustafa Yalçın`ın otomobilinde, ailesi ile yakınlarına yazıp bıraktığı 5 sayfalık intihar mektubu bulundu. Yalçın`ın mektubunda, "Ölümünden kimse kendini sorumlu tutmasın, ben bu hayattan keyif almıyorum. Artık yaşamak istemiyorum" yazdığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı



Doktorun planlı intiharı Türkiye`yi sarstı! Canına kıydığı yerde 4 yıl önce kamp yapmış
Anahtar Kelimeler:
24.2°