Tarih: 14.02.2021 01:54

Çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü`ne hazır

Facebook Twitter Linked-in

Mardin`deki çiçekler

Çiçekçilerin ürünleri paketlemesi

Çiçekçi Sait Ayaz ile röportaj

Doğu ve Güneydoğu`da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü`ne hazır

Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde hafta sonu uygulanan kısıtlamada istisna kapsamına alınmaktan memnuniyet duyan çiçekçiler, önlemlere uygun şekilde satış yapmak üzere müşterilerini heyecanla bekliyor

Mardin`de 21 yıldır çiçekçilik yapan Sait Ayaz:

"Devletimize sunduğu bu imkan için teşekkür ediyoruz. Bu sayede bütün sektör, bütün çiçekçiler moral bulmuş olacak"

MARDİN - Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.

Çiçekçiler, İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 14 Şubat Sevgililer Günü`ne denk gelen hafta sonu, Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında istisna kapsamına alınmaktan memnuniyet duyuyor.

Bölgedeki çiçekçiler siparişleri doğrultusunda iş yerlerine ulaşan renk renk çiçekleri, Kovid-19 tedbirlerine uygun şekilde hazırlarken, heyecanla müşterilerini bekliyor.

Mardin`in merkez Artuklu ilçesinde 21 yıldır çiçekçilik yapan Sait Ayaz, muhabirine, salgından sektörün de etkilendiğini söyledi.

Hijyen kurallarına uyduklarını, tedbirler kapsamında ürünleri paketlediklerini ifade eden Ayaz, "Bakanlığımızın uyarılarıyla eldiven ve maske takmayı ihmal etmiyoruz. Geçmiş yıllara göre bu sene çok farklı bir Sevgiler Günü yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

"Devletimize sunduğu bu imkan için teşekkür ediyoruz. Bu sayede bütün sektör, bütün çiçekçiler moral bulmuş olacak. İnşallah hep birlikte sağlıklı günlere ulaşacağız." diyen Ayaz, tedbirlere uyulması çağrısında bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı / Mehmet Niyazi Deniz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —