Hafız Abdullah Nazırlı`nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Hafız Abdullah Nazırlı`nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Elazığ`ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı, genel durum bozukluğu ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Fethi Sekin Şehir Hastanesi`nde dün yaşamını yitirdi. 107 yaşında yaşamını yitiren Nazırlı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ÇOK SEVDİĞİ İLAHİDE GÖZYAŞLARINI TUTMADIĞI GÖRÜLÜYOR

Nazırlı`nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Elazığlı sanatçı Ahmet Yüce`nin, bir süre önce Nazırlı`yı Fethi Sekin Şehir Hastanesi`nde tedavi gördüğü sırada ziyaretinde kaydedilen görüntüde, Yüce, Nazırlı`nın çok sevdiği Harput yöresine ait olan `Bir Leylinin Mecnunuyam` ilahisini seslendirdiği anlar yer aldı. Çok sevdiği ilahiyi duyan Nazırlı`nın gözyaşlarını tutamadığı anların yansıdığı görüntülerde, ilahinin sona ermesinin ardından Nazırlı`nın Yüce`ye, "Allah razı olsun. Çok memnun oldum. İçim ferahladı. Bugün çok şey var. Fakat bugün eski ilahiler gibisi yok" dediği sözleri yer aldı.

ERDOĞAN, HER ELAZIĞ GEZİSİNDE ZİYARET EDİYORDU

Hafız Nazırlı`yı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ`a gittiğinde resmi programında olmamasına rağmen mutlaka ziyaret ediyordu. Erdoğan, en son 25 Ocak`ta gittiği Elazığ`da Nazırlı`lıyı hasta yatağından ziyaret etmişti. Erdoğan Nazırlı`yı 2019 yılında dört kez evinde ziyaret etmiş, Türkiye`de örneği sadece Topkapı Müzesi`nde bulunan ve özel hazırlanan Kur`an-ı Kerim`den hediye etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ahmet ÇÖTELİ



Hafız Abdullah Nazırlı`nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Anahtar Kelimeler:
24.2°