Divan Grubu sevgilileri "Aşka Kalpten Bağlıyız" demeye davet ediyor

Divan Grubu sevgilileri

Divan Grubu çatısı altında hizmet veren Divan Otelleri, Divan Restoranları ve Divan Pastaneleri, Sevgililer Günü`nde sevgisini hissettirmek isteyen herkese dilediğince bir gün vadediyor.

Divan Otelleri`nde Sevgililer Günü 3 gece 4 gün kutlanıyor

14 Şubat Sevgililer Günü`nü Divan ayrıcalığıyla yaşamak isteyenler için "Bir Gün Değil, Üç Gün Boyunca Aşka Kalpten Bağlıyız!" söyleminden hareketle özel bir paket hazırladı. Divan Otelleri, çiftleri Sevgililer Günü`nde "Bir Gün Değil, Üç Gün Boyunca Aşka Kalpten Bağlıyız!" diyerek ağırlıyor. Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan İstanbul City, Divan Adana, Divan Ankara, Divan Bursa, Divan Çorlu, Divan Diyarbakır, Divan Gaziantep ve Divan Mersin`de 12-15 Şubat tarihleri arasında 3 gece 4 gün konaklamayı kapsayan paketlerde, birbirinden şık ikram ve ayrıcalıklar misafirlere sunuluyor. 14 Şubat günü ister odada ister restoranda romantik bir akşam yemeği ve konaklama boyunca yapılacak yeme içme harcamalarında % 15 indirim de paketlere dahil.

Divan Restoranları`nın Yemek Sepeti Vale, Getir Yemek ve Fuudy aracılığıyla sipariş menüde başlangıç olarak Beluga Mercimek Salatası ile Somon Gravlaksi, ara sıcak olarak ise klasik lazanya yer alıyor. İki çeşit ana yemek seçeneğinin yer aldığı menüde; Dana Bonfile ve Norveç Somon leziz bir kutlama yemeğine ortak oluyor. 

Kaynak: Tourism Today



Divan Grubu sevgilileri
Anahtar Kelimeler:
24.2°