Kısıtlama günü polisi alarma geçirdiler! Kafasından vuruldu

Kısıtlama günü polisi alarma geçirdiler! Kafasından vuruldu

Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Esenyurt`ta 4 kişinin olduğu otomobilin sürücüsü polisin dur ihtarına uymadı. Çatalca`da polisin uyarı ateşinde şüphelilerden biri boynundan ve belinden yaralandı. Ağır yaralanan şüpheli tüm müdahalelere rağmen

Olay 12.30 sıralarında, Esenyurt`ta yaşandı. İçinde 4 kişinin olduğu şüpheli araca polis `dur` ihtarında bulundu. İddialara göre polisin `dur` ihtarına uymayan kişiler otomobil ile kaçmaya başladı. Şüphelilerle polis arasındaki kovalamaca TEM Otoyolu`nda devam ederken şüpheliler yanlarındaki uyuşturucu maddeleri yola attı.

Şüpheliler araçlarıyla Çatalca merkezine doğru giderken polisin yolu kapatmasına rağmen durmayarak kaçmaya devam etti. O sırada polisin uyarı ateşi sırasında aracın arkasında oturan E.C. (31) boynundan ve belinden yaralandı. Sürücü aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Şüpheli 3 kişi yaya olarak kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Yaralı E.C. Çatalca Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüphelilerin torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcıları oldukları öğrenirken, poliste çok sayıda suç kayıtlarının bulunduğu bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.