Beypazarı havucunu baklava ile birleştirdi

Beypazarı havucunu baklava ile birleştirdi

ANKARA`nın Beypazarı ilçesinde, yöresel gıda üreticisi Rukiye Gökmen, meşhur Beypazarı havucunu baklava ile birleştirdi. Gökmen, "Beypazarı, havucu ile Türkiye`de tanınıyor. Biz de baklavayı havuç ile birleştirdik. Farklı güzel bir tat ortaya çıktı, talepten memnunuz" dedi.

Beypazarı`nda yöresel yiyecek imalathanesi işleten Rukiye Gökmen, yaptığı 80 katlı baklava ile müşterilerinin takdirini kazandı. Baklavasını geliştirmenin yollarını arayan Gökmen, Beypazarı`nın meşhur havucunu baklavayla birleştirdi. Yaptığı baklava ile ilçe çapında üne kavuşan Gökmen, satışlardan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Rukiye Gökmen yaptığı açıklamada, "Beypazarı, havucu ile Türkiye`de tanınıyor. Ayrıca yöresel gıdalarımız da ayrı bir rağbet görmektedir. Biz de baklavayı havuç ile birleştirdik, farklı güzel bir tat ortaya çıktı, talepten memnunuz" diye konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Muammer DASDELEN



Beypazarı havucunu baklava ile birleştirdi
Anahtar Kelimeler:
19.8°