Yolcuların üst üste bindiği metro fotoğrafının İstanbul`da çekildiği iddiası

Yolcuların üst üste bindiği metro fotoğrafının İstanbul`da çekildiği iddiası

Şarkıcı Demet Akalın, kişisel Twitter hesabında kalabalık bir metro görüntüsü paylaştı ve bu fotoğrafın Nişantaşı`nda çekildiğini ileri sürdü. Toplu taşımadaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen Akalın, paylaşımında "Söylenecek çok şey var... Metrolar, otobüsler, uçaklar hınca hınç... Nereye kadar devam edecek?" ifadelerine yer verdi.

TAKİPÇİLERİ AKALIN`I UYARDI

Akalın`ın paylaşımına kısa süre sonra takipçileri tarafından yorum yağdı. Fotoğrafın çekildiği metro istasyonun İstanbul`da değil, Madrid`de olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, Akalın`ı uyardı. Takipçilerin yorumlarına yanıt veren Akalın,görüntüyü meslektaşı Deha Bilimler`den aldığını ifade etti. Akalın, "Osmanbey durağıymış... Nişantaşı`nda giden o durakta iniyormuş. Deha`nın (Bilimler) yalancısıyım fotoğrafı ondan aldım" dedi.

İBB SÖZCÜSÜ ONGUN`DAN YANIT GELDİ

Akalın`ın paylaşımına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun`dan da bir yanıt geldi. Ongun, "Demet Hanım, umarız kısa zamanda tüm sektörler normale döner. Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul`dan değil Madrid`den, bilginize" diye yazdı.