Tarih: 29.01.2021 16:34

Husumetlisine ateş açan saldırgan, kazara komşu iş yeri sahibini de vurdu

Facebook Twitter Linked-in

Dün saat 15.30 sıralarında Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi`nde iddiaya göre Y.A. elektrik dükkanı olan İsmail Ağmaz`a bilinmeyen bir nedenle husumet beslemeye başladı.

3 EL ATEŞ ETTİ

Y.A. olay günü İsmail Ağmaz`ın iş yerinin önüne giderek, gelmesini bekledi. Kısa süre sonra iş yerine gelen Ağmaz`a, kapıyı açtığı sırada tabancayla 3 el ateş etti. Mermilerden ikisi Ağmaz`a biri ise aynı yerde iş yeri bulunan Meral Akçay`a isabet etti. Ağmaz ve Akçay yaralanırken Y.A. kaçtı.

KAÇAN SALDIRGAN ARANIYOR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 2 yaralı, Kestel Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

"SANA DA SIKARIM" DİYEREK TEHDİT ETMİŞ

Yengesi Meral Akçay`ın kazara vurulduğu anlara tanık olan Hüseyin Akçay (50) "İsmail Ağmaz, camiden çıkıp dükkanının önüne geldi. O sırada biri belinden silah çıkarıp, `Sana sıkacağım` diyerek ateş etmeye başladı. Yaralanan İsmail, kaçan kişinin önce peşinden gitti sonra geri döndü. Yengem, `Galiba vuruldum` dedi. İçeri götürdük. Baktık kan var hemen ambulansı aradık. O sırada ateş eden kişi kaçmaya başladı. Yakalamak için peşinden koştum. Ancak, `sana da sıkarım` diye tehdit edince takibi bıraktım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —