Tarih: 26.01.2021 22:20

Çukur`da ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor! Başrol oyuncusu diziye veda etti

Facebook Twitter Linked-in

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Final sezonu işlenen Çukur`da Çağatay karakterini canlandıran Nejat İşler Çukur`dan ayrıldı.

ÇAĞATAY ERDENET YAŞATTIKLARINI GÖRDÜ

Çukur dizisine Cengiz Erdenet`in büyük oğlu olarak giren Çağatay Erdenet, Çukur`a ve Koçovalılara yaptıklarının bedeli son bölümde ödedi. Bütün Çukur`u bombalarla, mayınlarla kaplayan ve birçok kişiye zarar veren Çağatay Erdenet`e bombalı bir tuzak kuruldu. Çağatay mayının patlamasıyla öldü ve Nejat İşler diziye veda etti.

KOÇOVALILARIN TEK DÜŞMANI KALDI

Daha önce senaryo gereği uzaklaşan Nejat İşler bu akşam yayınlanan bölümle Çukur`a veda etti. Dizide Çağatay Erdenet rolünü canlandıran Nejat İşler`in Çukur`dan ayrılması sonrası tek Erdenet olarak Kulkan kaldı.

RESMİ HESAPTAN VEDA PAYLAŞIMI

Çukur`un resmi sosyal medya hesabından da Nejat İşler`e veda paylaşımı yapıldı. Paylaşımda "Bir şeyi unuttun Çağatay "Koçovalılar asla unutmaz." Cengiz, Arık ve Ogeday`a selam söyle. Güle güle Çağatay. Teşekkürler Nejat İşler." ifadeleri kullanıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —