Putin`e kızından büyük darbe! Luiz, babasının baş düşmanı Aleksey Navalny`yi sosyal medyada takip ediyor

Putin`e kızından büyük darbe! Luiz, babasının baş düşmanı Aleksey Navalny`yi sosyal medyada takip ediyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son günlerde muhalif lider Aleksey Navalny`nin baskılarıyla zor günler yaşıyor. Muhalif lider Putin`in kaçak sarayını ifşa ederken, ülkede Putin`e karşı protesto yürüyüşleri yapıldı ve sokaklarda göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı.

"BEN ÇOK KISA SÜRELİĞİNE GÖRÜNÜYORUM"

Putin`in ifşa görüntülerinde, İngiltere`de eğitim almış kızı Luiz erkek arkadaşı ile dans ederken görüldü. Putin`in ifşa görüntüleri dünya basınında büyük ses getirirken, Putin`in kızı Luiz bu videoya yorum yaptı ve "Ben çok kısa süreliğine görünüyorum" dedi.

Aleksey Navalny

NAVALNY, LUİZ`İN ANNESİ İÇİN "İYİ BİR İNSAN" DEDİ

Navalny, Luiz`in annesinin çok iyi bir insan olduğunu fakat, daha iyi bir için yaşam Putin ile ilişki yaşayıp çocuk yaptığını öne sürdü. Öte yandan Navalny, temizlikçi olan Svetlana Krivonogikh`in şu an 100 milyon dolarlık servetinin olduğunu iddia etti.

Svetlana Krivonogikh

LUİZ, BABASININ DÜŞMANINI TAKİP EDİYOR

Öte yandan Putin`in kızı Luiz`in Navalny`nin yayınladığı ifşa görüntülerine yorum yapması takipçilerin dikkatinden kaçmadı ve Luiz`in, Putin`in baş düşmanı Navalny`yi takip ettiği fark edildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Kullanıcılar, Luiz`e babasının düşmanı Navalny`yi takip ettiği için tepki gösterdi ve "Arkadaşların baban kim diye sorduğunda ne cevap veriyorsun?" "Babandan utanmıyor musun?" gibi sorular yöneltti. Luiz gelen tepkilere rağmen hala Navalny`yi takip ediyor.