18 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

18 Ocak Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama

Çılgın Sayısal Loto`da çekiliş heyecanı yaşandı. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto`da bu akşamki çekiliş saat 21.30`da gerçekleştirildi. Çılgın Sayısal Loto`da rekora koşan büyük ikramiye 99 milyo

Çılgın Sayısal Loto`da çekiliş heyecanı yaşandı. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto`da rekora koşan büyük ikramiye 99 milyon 274 bin 963 TL. 18 Ocak 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran şanslı numaralar -23-29-43-68-88-90- ve joker: 5 oldu. Çılgın Sayısal loto nasıl oynanır?

18 OCAK ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto`nun bu akşamki çekilişinde 98 milyonu aşan ikramiye için çekiliş gerçekleşecek. Çılgın Sayısal Loto çekilişi www.millipiyangoonline MPTV aracılığıyla canlı olarak izlenebilecek. Çekiliş 21.30`da gerçekleşecek. Çekilişle 6, 5+1 ve 5 bilen çıkmadı ve ikramiye devretti.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto bayilerin yanı sıra www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango uygulaması üzerinden oynanabiliyor. Her kolon için 90 numara arasından 6 tanesini seçmeniz gerekiyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ONLİNE OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ