Adonis ile Unilever iş birliği sağladı

Adonis ile Unilever iş birliği sağladı

ULUSAL ve uluslararası markaların endüstriyel temizlik ürünleri distribütörlüğünü üstlenen Adonis, hızlı tüketim ürünleri grubu Unilever ile iş birliği sağladı.

ULUSAL ve uluslararası markaların endüstriyel temizlik ürünleri distribütörlüğünü üstlenen Adonis, hızlı tüketim ürünleri grubu Unilever ile iş birliği sağladı.

Adonis Endüstriyel Temizlik Ürünleri A.Ş., 10 yıldır ulusal ve uluslararası markaların endüstriyel temizlik ürünlerinin belirli bir bölgeden, dağıtımını ve satışını gerçekleştiriyor. Firma yiyecek ve içecek ile hızlı tüketim ürünleri üreticisi olan Unilever ile iş birliği sağlayarak, Lipton, Hellmann's, Knorr, Calve ve Carte d'Or gıda zincirlerinin İstanbul ve Antalya distribütörlüğününü aldı. Firma bu kapsamda, sahip olduğu bilgi birikimini ve tecrübesini bu farklı alana da aktaracak.

'HEDEFİMİZ ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK'

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Adonis Genel Müdürü Yiğit Öcal, Unilever gibi alanında lider bir dünya markasının distribütörlüğünü almaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Öcal, bundan sonraki dönemde yeni müşterileri ve markaları portföylerine katarak, ev dışı tüketim ürünlerini dağıtımında pazar lideri olmayı hedeflediklerini kaydetti. Gıda ürünleri ile temizlik ürünlerinin depolama ve sevkiyat açısından birbirlerinden farkları olduğunu belirten Öcal, "Temizlik ürünleri dağıtımında sahip olduğumuz bilgi birikimini gıda ürünleri dağıtımında değerlendirip, bu alandaki kasımızı da güçlendirmek istiyoruz. Bulunduğumuz bölgelerde sektöre çok hakimiz ve satış sonrası teknik destek konusuna çok önem veriyoruz. Hem müşteri hem de çalışan memnuniyetine çok önem veren bir şirket olarak, uzun yıllardır bir arada uyumlu bir şekilde çalışan ekibimizle sorunsuz bir şekilde dağıtım süreçlerimizi yönetiyoruz. 2020 yılında şirket bünyesinde bir ihracat departmanı kuruldu. 2021 yılında 20 farklı ülkeye ihracat gerçekleştirerek, en büyük hedefimiz ülke ekonomimize katkı sağlamaktır" ifadelerini kullandı.